TA KONTROLLEN ÖVER DITT PH-VÄRDE MED ASEA REDAN I DAG, DET GÖR SKILLNAD PÅ HY OCH KROPP 

 PH-balansen

     Varför är den så viktig då ?

Reidun Bohn från Norge är mycket kunnig inom hälsa och har drivit egen klinik i 38 år. Hon har arbetat med friskvård och hälsa för människor och hästar och sett det mesta som finns på marknaden.
SÅ HÄR SÄGER
Reidun Bohn tror på ASEA. Hon har sett de stora saker som denna enastående produkt kan göra första hand och bara vill hjälpa människor att förbättra sina liv. "Affärsmöjligheter finns överallt, men en sådan här produkt är unik. När du har en produkt som ingen annan är ens i närheten av att ha, som hjälper människor på ett sätt som jag har aldrig upplevt innan "

Är rätt pH-balans i kroppen viktigt för en god hälsa? Perfekt pH - balanserad blandning (pH = 7,35 ) Svar JA

 Trots den välfärs vi lever i dag är det förvånandsvärt stort antal som bär på olika utmaningar. Är det staus och prylar vi mår bra av ? skulle inte tro det. Vad ska man med det till om kroppen säger ifrån. En enkel uträkning är att vi självklar mår som vi gör när kroppen är försurad. Bonden kalak åkern, poolen får ph balans för bakterier och annat smått o gott trivs i sura miljöer.

Kroppen tar kalken den behöver från vårat skelett och har fullt upp med att skydda, reparera, städa alla våra organ som är uppbyggda av celler och för att dom ska fungera fullt ut kommunicerar dom med varandra om vad som behövs göras den kommincations signalen är REDOX MOLEKYLER.

Syra/basbalansen - pH-värde Ät kost som inte försurar din kropp! Syra/basbalansen är ett ganska nytt begrepp man allt mer börjar ta hänsyn till. Det var dr Ragnar Berg som i Tyskland och Sverige på 30-talet påvisade att vissa födoämnen är syrabildande och att vissa andra är basbildande för kroppen. Grundregeln är att frukt och grönt skapar basiska reaktioner i kroppen medan annan föda skapar en sur reaktion. Vi intar överlag allt för hög koncentration av sur föda anser man och därmed för lite basisk föda. Med våra grönsaker och frukt räcker det ej att få en basikt balans det behövs mer för inte till för minska risken för kroppslig försurning.