Ta reda på fakta, lyssna inte på okunnikga, Å kom ihåg google  är bara en sökmotor INTE en fakta källa

OMDÖME Å OMTANKE

Varför inte prova ? det värsta som kan hända är att det inte händer något. Men tänk om det verkligen skulle fungerar. Skulle ditt liv förändras då ?  

Senaste Teknologin för reparation av kroppens alla celler.
Då allt i kroppen består av celler har det visat signifikanta skillnader på både inre och yttre obalanser samt för att förebygga innan problem behöver uppstå.

Eftersom ASEA är mer än naturligt - det finns redan i våra kroppar, därför inget främmande och det sätter genast igång att jobba. 

Att det omöjliga nu är möjligt är ett helt unikt genombrott då forskningen om Redox och celler inte är någon nyhet precis, men att få dessa små molekyler att vara stabila utanför kroppen det är bara Asea som lyckades med för nu 8 år sedan och det genom en process förpacka dom i samma salta vatten vi redan har i kroppen på så vis kan dom hålla sig i upp till 1 år i obruten förpackning. Har du fått chansen att tillgå produkterna är det med säkert av någon vill dig väl gör inte så som på bilden för tänk om det är så bra som alla säger. Asea Redox signalmolekyler är där som Atioxidanter var för 20 år sedan, ingen visste vad det var men i dag vat nästan alla att det är bra.
        Var före tiden. Tro inte före, tyck efter.

Att inte förstå och vara skeptisk är en sak att prova en annan. Jag visar dig att det finns men dricka får du göra själv.

Súr eller basisk är en svår balans men SÅ VIKTIG

Krockar inte med några andra tillskott, behandlingar, mediciner eller hälsosituationer. Är något som alla tål och som ger effekter under hela livet. Grunden för dina cellers förmåga att kunna ta upp näring, tillskott, få god effekt av behandlingar, rensa slagg och gifter samt är kroppens egna mekanism för uppbyggnad, reparation, eliminering av skadade celler samt tex uthållighet och återhämtning. Ökar aktiveringen av antioxidanter och minskar påverkan av oxidativ stress/nedbrytningen på både Cell- och DNA-nivå under hela livet samt saktar ner åldrandets framfart och ger grundförutsättningen för hälsa och välbefinnande!.

100 % säkert för  liten som stor

Besitter du med en egen Asea story och vill dela med dig av den här ?med eller utan bild :)

OMDÖME
    ❈Vad säger andra❈


Experter
ASEA Omdömen: vad experterna, läkare och andra säga om ASEA dryck

". Redox signalmolekyler är helt avgörande för att upprätthålla maximal effektivitet i cellfunktionen Jag är så glada över det nya paradigm och medvetenhet vi nu har med ASEA och dess förmåga att förvandla människors hälsa" - Robertson Ward, MD

"The Redox Signaling processen är anmärkningsvärt eftersom det är den process som gör att vi kan regenerera vävnad och upprätthålla vår normala funktion och kapacitet Denna teknik har potential att leda de största ad-vances hälsa som vi någonsin har sett." - Gary Samuelson, PhD (Atomic Physicist)

"Jag känner mig väldigt säker ger ASEA till alla mina patienter Det är något sina celler saknar, och det åter deras nivå naturligt eftersom det är inbyggt i kroppen." - Dave Carpenter, ND

"Denna state-of-the-art, har avancerad flytande tillägg studerats av Hippocrates Health Institute i nästan ett år. Det fanns ett antal muntliga rapporter om hur människor kände sig mer energi och starkare via konsumtion av denna kraftfulla vätska. Efter nedsänkning oss i både vetenskapen bakom ASEA och empiriska bevis som har framkommit vi rekommenderar starkt att utnyttja denna viktiga bidrag till människors hälsa " - Dr Brian Clement PhD LN (Hippocrates Health Institute)

Asea användare 

Innehållet på den här sidan  är i  informationssyfte och inte för att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga några medicinska tillstånd, sjukdomar eller användas istället för din läkares rådgivning.

Individuella upplevelser och inget ASEA utlovar.

Några av alla upplevelserna:

Trötthet, muskel- och ledvärk, deppighet, magproblem, tarmproblem, sömnproblem, oro, utbränd (koncentrations svårigheter, mindes inte som jag skulle, svårt att formulera vettiga meningar och delta i sociala sammanhang och konversationer) övergångsproblem redan från 30 års åldern, ja säg vad som inte varit problem i min kropp. Jag har nog aldrig haft fullgod hälsa ens när jag var barn. Vintern 2013 var jag helt under isen, orkade inte längre gå upp på dagarna, var inte längre ute på facebook, hörde aldrig av mig till mina vänner och träffade ingen utanför hemmet, det fanns ingen livsenergi kvar! Första effekten av ASEA kom på bara 10 minuter, den andra effekten morgonen efter. 3 veckor senare deltog jag i min dotters bröllop och var med hela dagen, dansade hela kvällen och dagen efter hade jag inte ens ont i kroppen. Tacksam att kunna fortsätta ge min kropp ASEA så länge jag lever. Så här bra vill jag fortsätta må! För mig har ASEA förändrat allt /Lena, Ängelholm, ASEA Gold Executive

Med bra utrustning på jobbet som Sjuksköterska, brukar jag sedan flera år tillbaka kontrollera min syremättnad i blodet då och då. Jag slutade visserligen röka för åtskilliga år sedan, men det faktum att jag aldrig låg högre än 95 % gjorde mig lite betänksam. När jag så kontrollerade värdena igen, efter att ha använt ASEA ett par månader, låg jag plötsligt på 98 - 99 % och har stannat kvar där sedan dess! Här fick jag något påvisbart i tillägg till alla de positiva förändringar som jag upplever rent subjektivt efter att ha börjat med denna förunderliga dryck!
Karin, Stockholm, Barnmorska

26 åring som älskar fysiska aktiviteter och utmaningar. Löpning, kite-surfing, fallskärmshoppning, ridning, paddling, cykling, styrketräning osv.
På mitt jobb inom det millitära förekommer det ofta övningar och utmaningar som kräver en god fysik, uthållighet, mental styrka och ett starkt immunförsvar. Just nu är jag mammaledig :)
Jag är väldigt glad att jag fick reda på att ASEA finns och har haft suverän nytta av dess effekter sedan jag började och kommer fortsätta ge min kropp den bästa förutsättningen även framöver då jag älskar ett aktivt liv och att ta hand om mig. Evelina, Skövde, Medic på Trängregementet samt PT (Personlig Tränare)

Ett av mina "varför" jag började använda ASEA är för att sänka mitt blodtryck som varit högt i flera år. Jag började med att använda ASEA i April 2014 och testar blodtrycket med några månaders mellanrum. Jag testade i Juni och blodtrycket hade då sänkts från tidigare 135/90 till 130/80. När jag senast tog blodtrycket i början av september så var det 130/75 så första delmålet är nära och blodtrycket är på väg åt rätt håll. Ser mycket fram emot fortsättningen! Hur kan det bli bättre än så!?Jens, Alnö, Samordnare