Hälsomässigt, tidsmässigt och ekonomiskt. FRIHET!

Intresserad av Asea Partner

 

 Det blir en fröjd varje gång vi får glädjen att umgås. Vi delar gärna med oss av den till dig.

SKAPA DIG MER FRIHET - BÅDE HÄLSOMÄSSIGT - TIDSMÄSSIGT OCH EKONOMISKT FRAMÖVER!

sin största tillväxt nu och de kommande 20-30 åren. Men det finns ett sånt företag - ASEA - det är få företag som kan erbjuda det ASEA gör! Nu kan du ta del av det!

ASEA har alla komponenter för både Affärsintresserade, Entreprenörer, Egenföretagare, Salonger, Terapeuter och Privatpersoner med visioner!

En Entreprenörs dröm - genom att bli Partner i vårt ASEA-team tar du del av det - och väljer hur långt du vill nå!

Bli Partner till det internationella företaget ASEA Global som står sig fasta och växer till flera länder . Vår vision är att tillsammans förändra människor liv, världen över! ASEA delar lika alla får en bonus som tack för att vi förmedlade vidare till andra som också vill få en hälsomässigt livsförändring men också finansiellt. Bygg upp förändra och forma så det passar din livsstil så det ger mer frihet både hälsomässigt, tidsmässigt och ekonomiskt!

Vi använder oss av kraften i Nätverks- marknadsföring och ASEAs oslagbara kompensationsplan och tillsammans tillgodoser vår omgivning och människor världen över med den Patentbaserade teknologin av Redox Signalmolekyler i ASEA och RENU 28!

Få produkter på marknaden är unika! Få gör stor skillnad och ger kännbara resultat. Få kan användas av alla. Få produkter är 100 % säkra. Få företag har Patent på sina produkter som därmed säkerställer verksamheten. Få företag äger sin egen fabrik och produktion vilket därmed säkerställer pris, kvalitet och tillgång. Få företag har så mycket dockementation. Få företag ger så mycket.

                     

ANLEDNINGAR TILL ATT VILJA BLI ASEA PARTNER

ASEAs värdegrund och värderingar: Hör ASEAs grundare Tyler Norton dela ASEAs värderingar dvs företagets själ (Ethos) och få själv en bild av hur unikt och stort det här företaget ser på att lyfta människor och stå för något större.
Tyler och Verdis Norton har utbildat företagsledare i Fortune 500 och Fortune 100 företag under många år. Inom ASEA får vi nu del av deras oerhörda erfarenhet inom företagande och personlighetsutveckling för att ta vår ASEA verksamhet till vår önskade nivå!

direct selling news

Välkommen till ett samarbetande kanon gäng.

Här loggar du in med ditt användarnamn och lösen

Ditt valda användarnamn kommer före teamasea.com 

Som ASEA PARTNER
- Gå därefter vidare till nästa sida
- Fyll i ditt hela personnummer 12 siffor
- Fyll För- och Efternamn.
- Fyll i ditt födelsenummer (månad, dag, år)

Du behöver INTE fylla i medsökande eller företag. Önskar du ett företagsnamn på dina kvitton, fyll i raden Företagsnamn!

- Fyll i Postadress. Om du vill ha leverans till samma adress som din Postadress behöver du INTE fylla leveransadress.
- Fyll i telefon (hem el mobil)
- Fyll även i mobilnummerfältet
- Fyll i din E-post adress
- Välj tidszonen: Brussels, Berlin, Rome
- Välj användarnamn (det kommer att blir en del av namnet i www-adressen till din egen ASEA hemsida och webshop, så välj ett bra namn utan å, ä, ö (minst 4 tecken). Tryck på Verifiera. Om det står i rött att användarnamnet redan har använts, behöver du välja ett annat användarnamn. Verifiera tills det står Valid User Name (om du åkte upp överst på sidan så scrolla bara ner igen till användarnamnet där du ser att det är Godkänt "Valid".

- Välj ett lösenord du enkelt kommer ihåg.

- Steg 5 och 6 kryssar du i (du binder INTE upp dig på något utan får härefter rättigheten att förmedla ASEA och RENU 28 även till andra. Du får ett eget medlemsnummer, hemsida, webshop samt digitalt kontor med material och där du kan följa och styra din verksamhet. Där du kan se dina ordrar, beställa mer till inköpspris och justera din prenumeration.

- Under steg 8 väljer du valfritt Startpaket. De större paketen är väldigt rabatterade och kan ENDAST beställas nu första gången, så passa på att få hem produkter till absolut bästa pris! Obs priserna du ser här är exkl moms och frakt och summeras först på nästa sida och blir då samma som slutpriserna angivet här ovan på sidan.

- VÄLJ leveranssätt :

Landmark (Schenker/DHL/Posten). Du får en avi i postlådan och hämtar ut paketet själv.

UPS levererar till dörren (man behöver vara hemma eller ha fullmakt, har du portkod så måste detta anges på adressraden.
Medför extra kostnad utöver angivet pris!

- På Steg 9 väljer du din Prenumeration

Fyll i minst 1 låda ASEA eller 4 tuber RENU 28 för att ta del av prenumerations-erbjudandet om 1 gratislåda efter 3:e och 6:e prenumerationen och för att hålla dig aktiv och ta del av teampoäng och bonusar!

TA DEL AV världsnyheten som sprider sig i värden Patentbaserade och som du bara finner via oss ASEA Partners. Nu kan DU dra fördel av att RENU 28 och RENU Advanced Hudvård.

Kombinerar den senaste forskningen och tekniken för en hudvårdsbehandling som utformats för att stödja hudens naturliga förnyelseprocess. Helt utan tillsatser och fuktbindare som annars täpper igen huden!

Endast 1 produkt
 - Endast 4 ingredienser - Naturlig vård för det yttre! - Kropps- Hälso- och Miljö-Riktigt!


Direct Selling News Magazine

"The DSN Global 100 rankning


 • Charles F. Funke, ASEA verkställande direktör (Foto: Business Wire)

  • April 16, 2015 07:38 Eastern Daylight Time        
   SALT LAKE CITY - ( BUSINESS WIRE ) - ASEA, en framväxande global ledare inom cellulär hälsa, meddelade idag att Direct Selling News Magazine, den ledande publikation för direktförsäljningsbranschen, har rankat den nr 98 på sin sjätte årliga DSN Global 100, en exklusiv ranking av de bästa inkomstbringande företag i direktförsäljning.     "Vi är oerhört hedrad över att nämnas bland de 100 globala företag i direktförsäljningsbranschen"Twittra detta      "Vi är oerhört hedrad över att nämnas bland de 100 globala företag i direktförsäljningsbranschen", säger Charles F. Funke, ASEA koncernchef. "På bara fem år har vi byggt upp en stark, hållbar verksamhet bygger på en av de mest spännande teknik på marknaden idag. Detta erkännande är en signal till industrin att ASEA är här för att stanna, och baserat på våra strategiska tillväxtplaner, vi är övertygade om att vi kommer att fortsätta att gå upp denna förteckning på de kommande åren. "           Den DSN Global 100 är en kollektiv ansträngning för att visa effekterna och potentialen i 178.500.000.000 $ direktförsäljningsbranschen. 2015 listan, presenterade på nätet på DirectSellingNews.com och med i juninumret av Direct Selling News tidningen representerar sammanlagda intäkter på $ 82 miljarder dollar från företag baserade i 14 länder.    
 • "The DSN Global 100 rankning är mer än en lista över vem som är vem och vad som åstadkoms i form av intäkter för föregående år", säger John Fleming, utgivare och chefredaktör för Direct Selling News. "Genom att göra forskning och publicera en sådan lista, vi lyfta de bidrag som de bästa direkta försäljningsföretag gör i samhällen och ekonomier runt om i världen."

  Global 100 Rankingen baseras på nettoomsättningen före provisioner utbetalas och utan mervärdesskatt. I ett försök att stödja tydligheten och kontrollera äktheten, DSN kräver att varje företag att lämna in en Revenue Certification Form (RCF) som undertecknades av VD och CFO eller utsett ombud.

  Om ASEA ™

  ASEA, en framväxande global ledare inom cellulär hälsa, är dedikerade till att erbjuda en hållbar livsstil genom att leverera högkvalitativa cell hälsoprodukter genom en principbaserad, direkt säljande distributionsmodell. Utnyttja vetenskap, ASEA erbjuder första-to-market produkter som utnyttjar molekyler hemma i människokroppen som förbättrar vitala cellfunktioner. ASEAs hörnsten, ökar patenterad teknik redox signalering kroppens naturliga cellulära förnyelse och kommunikationsprocesser, förbättra kroppens totala hälsa och låta varje system i kroppen att fungera bättre. För närvarande finns i två första-to-market produkter redox signalteknik: ASEA® Redox Supplement, företagets flaggskepp vätsketillskott, och Renu 28®, en vitaliserande hela kroppen hud gel. Grundades 2010, som för närvarande arbetar ASEA i USA och 24 internationella marknader. För mer information om ASEA produkter eller medföljande affärsmöjlighet, besök www.asea.net .