Ökad superantioxidant, med mellan 500-800% 

Idrotsvärden

100% Dopingfritt

100% Säkert

100% Giftfritt

Idrottsutövare och Atleter berättar (2 minuter) Engelska Negative Split, när man presterar ännu bättre på andra halvan av loppet, blir nu lättare att uppnå! Dubbelblindstudier visar även 12-30% ökad uthållighet innan de "når väggen" (mot anabola steroider som sägs kunna ge 3% ökning och både är skadligt och olagligt). Det finns mycket att vinna på att ge sin kropp naturligt stöd för hälsa, prestation, uthållighet och snabbare återhämtning! Överträffa Dina Egna Resultat med Hjälp av Redox Tillskott! ASEA ökar dessutom kroppens egna produktion och aktivering av Glutation (Glutathione) som är kroppens egna superantioxidant, med mellan 500-800%

Vill du stärka, skydda och främja din kropp som Eddie Hall - 100% SÄKERT, 100% DOPINGFRITT, naturligt med kroppens egna magi? Eddie är en av världens starkaste män och vinnare av Britain's Strongest Man 2014, 2015 och NU 2016 och har även rekordet i "dödslyftet" på 465 kg Se Eddie lyfta mig i München när vi sågs i mars 2016 bara 1 vecka efter hans världsrekord i "Dödslyftet" >>

Breeja Larson - OS-guld simmare På bara 24 år gammal, har Breeja Larson redan ganska simning karriär. Under hennes sista år i Mountain View High School i Mesa, Arizona, Breeja var statens tvåa i 100 yard bröstsim. Breeja fortsatte med att simma för Texas A & M University. Under 2011 NCAA kvinnors simning och dykning VM, Breeja slutade tvåa i 100 yard och 200 yard bröstsim. I hennes andra år, tjänade hon den nationella titeln för 100 yard bröstsim. Hon är för närvarande den amerikanska rekordhållaren för 100-varvet och 200 yard bröstsim. Breeja väg till OS i 2012 att representera USA, en prestation som hon hade siktet inställt på eftersom hon var en liten flicka. Hon visste att hon var tänkt att representera sitt land, och hon definitivt inte svika. Breeja kom tillbaka en guldmedalj från London i 4x100 meter medley relä. Breeja upprätthåller en intensiv träningsschema som kräver henne att ägna stor uppmärksamhet åt hennes tillfrisknande. ASEA Redox Supplement har varit Breeja s go-to produkt. Hon älskar speciellt manipuleringssäkra påsar som är konkurrensvänliga. Breeja är snäll, skarp, motiverade och ostoppbar. "Jag älskar att sätta höga mål och bekymrar dig över dem tills jag nå dem. Det är kul att se folks reaktioner när du berättar när dina mål, då din reaktion när du faktiskt få dem."

Peter Cossaboon - Elite uthållighetsidrottare
Peter har gjort sig ett namn som en av de mest inspirerande adaptiva idrottare i världen hinder racing. Medan han kan vara blind, har Peter en seg passion för att fylla några av de tuffaste hinder tävlingarna i världen. Med bara en guide som körs tillsammans med honom, har Peter visat världen att ingenting står mellan honom och mållinjen. Hans ras portfölj är omfattande inklusive Spartan Super, den spartanska Sprint, Spartan AGOGE som innehåller en kombination av olika uttålighethändelser och intellektuella utmaningar. Peter också deltagit i tuffa Mudders, Savage Race, och mycket mer. År 2016 kvalificerade han för Spartan VM och hinderbana Racing World Championship. Tävlingarna Peter konkurrerar i är fysiskt krävande och ofta brutala, det är därför han använder ASEA Redox Supplement att stanna utvilad och redo att ta på vad hinder ligger framför oss. Peter påminner oss om att det inte finns något sådant som omöjligt!

Eddie Hall - Världens starkaste man Konkurrent Eddie Hall är en engelsk professionell starke konkurrent, känd för att ha vunnit vid flera tillfällen både Storbritanniens starkaste man och Englands starkaste man titlar. Han har också tävlat på världens starkaste man och är den nuvarande världsrekordhållaren i marklyft med remmar. I mars 2015 Hall uppnådde världsrekord för att lyfta vikten av 462 kg (över 72 sten) i marklyft. Eddie sätta rekord på Arnold Classic, i Australien, med Arnold Schwarzenegger hejar honom från sidan. I juli 2015 Eddie slog världsrekord en andra gång med en 463 kg upp mot World Dead Championship. Igen i juli 2016 Eddie slog världsrekord en tredje gång med en 500 kg upp mot Strongman Championship. En typisk träningspasset för Eddie ingår huk nästan 400kg (880 lbs), deadlifting 400 kg och skuldra och bänkpress över 200kg (440 lbs) dagligen. Bara en session är tre eller fler timmar explosiv styrketräning, inklusive drop-apparater och super-apparater som tar enorma mängder av uthållighet och mental fokus. Med ASEA, har Eddie märkt en ökning av sin uthållighet, han kan lyfta längre och hårdare, och han upplever en skarpare mental fokus. "Det är lätt att få köra ned, men denna produkt har hållit mig alert och frisk, mentalt och fysiskt." Säger han. "Jag kunde känna de positiva effekterna av ASEA direkt. Och med all den vetenskap som fortsätter att komma, det finns absolut ingen tvekan om vad ASEA gör för mig. Utan ASEA Jag tror att jag skulle återvända till sömnlösa nätter och en brist på energi under min utbildning mycket snabbt. " Eddie tror att ASEA är den bästa genombrott eftersom pulveriserat protein för sin sport!

Se videon med ASEA Atleten Dane Publicerades den 24 juli 2015Dane Rauschenberg - 52 Maraton under 52 veckor i rad! Hör honom berätta mer i videon om sina prestationer och första mötet med ASEA. Han avslutar även med att: "ASEA är inte bara för elitidrottsmän utan gör ALLA gott i sitt dagliga liv".

STUDIER

- ASEA Safety Report
-  ASEA Safety Studies
-  Verification of Molecules
-  Independent Quality Assurance
- Usage Guide (eng)
-  ASEA Doserings Guide pdf (sv)
-  How The Body Heals Itself
-  Antioxidant Efficacy Report
-  Antioxidant Efficacy White Paper
-  Mice Endurance Study
-  ASEA Metabolomic Results
- ASEA MetabolomicFAQ
-  Athletic VT Report
- Athletic VT Report White Paper 
- Athletic Drug Testing

STUDIER
❈- ASEA Safety Report
❈- ASEA Safety Studies
❈- Verification of Molecules
❈- Independent Quality Assurance
❈- Usage Guide (eng)
❈- ASEA Doserings Guide pdf (sv)
❈- How The Body Heals Itself
❈- Antioxidant Efficacy Report
❈- Antioxidant Efficacy White Paper
❈- Mice Endurance Study
❈- ASEA Metabolomic Results
❈- ASEA MetabolomicFAQ
❈- Athletic VT Report
❈- Athletic VT Report White Paper 
❈- Athletic Drug Testing Menade du studier
❈- ASEA säkerhetsrapport ❈- ASEA Safety Studies
❈- Verifiering av molekyler
❈- Oberoende kvalitetssäkring
❈- Användningsguide (eng)
❈- ASEA Doserings Guide pdf (sv)
❈- Hur kroppen läker sig själv
❈- Antioxidant Effektivitetsrapport "Antioxidant Effektiv White Paper
❈- Mice Endurance Study
❈- ASEA-metaboliska resultat
❈- ASEA MetabolomicFAQ
❈- Athletic VT Report
❈- Athletic VT Report White Paper
❈- Athletic Drug Testing


Inhalator med Asea dryck lättar upp med bara ett tryck. Lätt och smidig att ta med !