Vetenskap

För att behålla vår BioAgilytix certifiering ger ASEA vecko provtagning produkt för en vetenskaplig analys för att styrka förekomsten av redox signalmolekyler i ASEA produkter och för produktkvaliteten.

Fördjupande information om Redox Signalering och vetenskapen bakom ASEAs produkter!

För läkare, forskare, terapeuter, nätverkare mfl som vill fördjupa sig i vetenskapen kring livets gnista...


ASEA tillkännager resultat av ny randomiserad dubbelblind placebokontrollerad studie av North Carolina Research Campus " Human Performance Laboratory. I en 90 - dagars testversion av 106 överviktiga kvinnor som drack 4 uns av ASEA dagligen deras var LDL och det reducerade biomarkörer för oxidativ stress, även DNA oxidation . En statistiskt signifikant beprövad studie som visar alla fördelar genom att dricka ASEA eftersom det minskar oxidativ stress, föregångaren till 95% av alla sjukdomar och kroniska sjukdomar, liksom åldrande, inflammation och trötthet.

Redox Signal Molekyler behövs för alla kroppens livsavgörande processeroch är grunden till allt liv på jorden. Läs mer i Boken Redox Life på över500 sidor, skriven av Dr Narain Naidu som bl.a varit verksam på Malmö Sjukhus, Lund och Uppsala Universitet, och är medlem i Royal Society of Medicine (London). Boken kan beställas på Amazon eller Bio Rep Medias hemsida!

Forskning på Redox Signal Molekyler har idag blivit ett av de största forskningsområdena på universitet och institut runt om i världen. Här är några oberoende studier i ämnet:

Nobel laureate James Watson publishes novel hypothesis on curing late-stage cancers Hem

- Type 2 diabetes as a redox disease

- Cellular mechanisms and physiological consequences of redox-dependent signalling

- Critical Care 10(208) (2006), "Reactive oxygen species: toxic molecules or spark of life?", Shelden Magder

- Cell Bio: minireview, "Specificity in reactive oxidant signaling: think globally, act locally", Lance S. Terada

- "Modulation of Protein Kinase Activity and gene expression by reactive oxygen species and their role in vascular physiology and pathophysiology", Kathy K. Griendling, et al

- "Reactive Oxygen Species in cell signaling", Victor J. Thannickal and Barry L. Fanburg

Man kan även söka bland studier på den statliga wesiten www.pubmed.com genom att ange olika sökord som Redox Signaling Molecules, ROS, RSM, etc.

ASEA Science Based Medicine
Sanningen Bakom ASEA Science baserade produkter

ASEA Impact Anslut Med ASEA News and Information

Sanningen om livet

UNDERSKATTA ALDRIG DIN TRO PÅ ATT GÖRA NÅGON ANANS LIV BÄTTRE ÄVEN OM DU ALDRIG FÅR  VETA DET

EXPERTER
Forskare vetenskap atomfysiker läkare   

Hör intervjun med Dr Pompa, läkare i USA som arbetar med Hälsa på Cellnivå, om hur han kom i kontakt med ASEA, sin första skepsism och sedan häpnad över dessa kropps-egna Redox Signal Molekyler roll i kroppens alla funktioner. Hans egna upplevelse, sin frus samt patienters. Ta del av det i en hjärtlig och avslappnad intervju där tunga fakta samt upplevelser blandas med glimten i ögat över hur vi kan bete oss när vi sitter fast i skepsismens grepp, innan vi låter fakta, forskning och egna upplevelser ta oss till tillit, övertygelse och tillslut ett vetande!

Brooke Alpert, M.S., R.D., C.D.N.

ASEA Science Council

En nationellt erkänd näringsexpert och författare, har Brooke Alpert civilingenjör från NYU. Hon avslutade sin utbildning på Mt. Sinai Hospital i anknytning till NYU. Hon är med regelbundet på nationell tv, inklusive framträdanden på The Doctor Oz Show, The Today Show och Access Hollywood. Hon har också noterat och presenterat i både nationella och internationella tidskrifter: Människor, Form, Glamour, Town & Country och Tatler. Brooke utsågs en up-and-coming stjärna i skönhet och hälsoområdet av W magazine. Hon bor i New York med sin man och två döttrar.


Karen R. Stolman, MD

ASEA Vetenskapsrådet

Med 14 års klinisk och kosmetisk dermatologi praxis i New York, New Jersey, och Utah, tjänar Dr. Karen Stolman som adjungerad professor vid institutionen för dermatologi vid University of Utah. Hon har en medicinsk examen, som hon tjänade med högsta betyg, från New York University School of Medicine och är certifierad i dermatologi och är en kamrat av American Academy of Dermatology.

Dr David Silverman DPM (Podiatric Medicin & Foot Surgeon)

"ASEA är en cellulär hälsa produkt som är ett genombrott för mänskligheten. Alla som tar sig tid att göra en ordentlig utredning om detta, gör det för en av sex skäl. De har hälsofrågor, eller de älskar någon som gör. För Athletic fördelar eller för fåfänga skäl (hudvård). eller tanken på att hålla kroppen frisk för framtiden, eller den enorma möjligheter som skapats av detta genombrott.

- ASEA Safety Report

- ASEA Safety Studies

- Verification of Molecules

- Independent Quality Assurance

- Usage Guide (eng)

- ASEA Doserings Guide pdf (sv)

- How The Body Heals Itself

- Antioxidant Efficacy Report

- Antioxidant Efficacy White Paper

- Mice Endurance Study

- ASEA Metabolomic Results

- ASEA Metabolomic FAQ

- Athletic VT Report

- Athletic VT Report White Paper

- Athletic Drug Testing