VAD ÄR ASEA

 ASEA REDOX SIGNAL MOLEKYLER

perfekt balanserad blandning för ditt välbefinnande

Vad är Redox-signalmolekyler

Enkla Redox-signalmolekyler (i ASEA finns över 15 varianter) framställs av saltvattnet i alla friska celler, främst i mitokondrierna. Balanserade blandningar av dessa molekyler fungerar som signalmolekyler mellan celler, som bland annat styr immunförsvarets funktioner och effektivt underhåller och återuppbygger vävnader. De optimerar cellulär kommunikation och kapacitet.

Beställningshjälp eller andra frågor använd formuläret här

Hur fungerar dessa molekyler

Redox-signalmolekylerna delas in i två grupper: reaktiva syrebaserade och reducerade varianter. De reaktiva syrebaserade molekylerna bygger upp immunsystemet och de reducerade varianterna aktiverar antioxidanterna. I alla celler och all vävnad finns en sund homeostatisk balans mellan dessa två varianter. När det uppstår ett problem eller en skada, rubbas balansen dem emellan. Då skickas signaler ut som får celler och vävnad att försvara och reparera sig själva för att återupprätta en sund balans igen.

Asea stabila redox molekyler förpackat i samma salt vatten du redan har i kroppen. Det är inte istället för något annat utan FÖR ATT CELLKOMMUNIKATIONEN ska fungera bättre, reparera, förnya, balansera och skydda.

100% säkert

ASEA-Vetenskap

För över 16 år sedan upptäckte en grupp läkare, ingenjörer och forskare en redan patenterad metod för tillverkning av Redox-signalmolekyler som är naturliga för kroppen. Detta ledde fram till teknologin som ligger till grund för ASEA. Detta gör det möjligt att förse kroppen med stabiliserade Redox-signalmolekyler, som är nödvändiga för en optimal cellhälsa.

Baserat på denna tekniska grund, förbättrade och utvidgade gruppen av ASEA-forskare den patenterade processen. De uppnådde en bättre stabilisering av Redox-signalmolekylerna och kunde därmed göra dem tillgängliga för konsumenter. Sedan lanseringen av ASEA har forskargruppen fortsatt att forska på ASEA:s effekter på kroppens celler, vävnader och organ.

Vi är i början av en enorm förändring i molekyl cellulär hälsa med redox signalmolekyler och teknik. Loppet för att skapa dessa nativa molekylerna utanför vår kropp har passerat mållinjen. Det är jämfört med att införa el till någon som bara förstår ljus. En Transformational Genombrott för alla levande system. Och som med alla genombrott " s historia, är möjligheten i samband enorm! "
- Bob Beliveau